Maristes Xarxa Innovació: el projecte avança

mxi_0045 mxi_0061

Consulteu les 24 propostes sorgides del procés participatiu

Després de la jornada participativa del dia 11 de febrer al col·legi Maristes La Immaculada, en què van participar més de 500 persones, el projecte d’innovació educativa Maristes Xarxa Innovació continua avançant.

El webMaristes Xarxa Innovació (www.maristesxarxainnovacio.cat) ja té publicades les 24 propostes sorgides del treball conjunt viscut en aquella jornada. Aquests propostes són la síntesi d’haver analitzat i agrupat la feina dels 38 grups de treball que es van enfrontar a les 1.219 propostes que hi havia al web, sorgides de les aportacions de tota la comunitat educativa.

Els grups de treball van generar prop d’un centenar de propostes. El pas següent ha estat agrupar-les i donar coherència al conjunt, respectant íntegrament el que van dir els grups. D’aquesta feina n’han sorgit les 24 propostes publicades.

Aquestes propostes són les que la comunitat marista ha destacat com a importants per a la construcció del nou model educatiu a les escoles maristes de Catalunya. Donen suport als principis que mouen el projecte Maristes Xarxa Innovació i l’enriqueixen.

A partir d’ara, seran valorades i tingudes en compte pels equips FITA, encara per crear, encarregats de dissenyar el nou model. Aquests equips les integraran seguint criteris de coherència amb la missió marista, criteris pedagògics, tècnics i de viabilitat.

El web Maristes Xarxa Innovació anirà aglutinant tota la informació i documentació que generi el projecte, de manera que se’n podrà seguir l’evolució pas a pas.

Cal destacar que, fins ara, la participació ha estat molt bona: un símptoma que ens indica la bona salut de la comunitat marista i la implicació en el projecte d’innovació educativa. Ho estem fent junts.

mxi_0286mxi_0030