Qui som?

L’A.M.P.A. està formada por un grup de mares i pares de la nostra escola que dediquem, dins las nostres possibilitats, una estona a intentar resoldre temes que ens afecten a tots dins d’aquest l’àmbit. Organitzem sortides, conferències, activitats extraescolars diverses i tota mena d’activitats que puguin interessar tan als pares i mares com als nostres fills. Pretenem recollir les inquietuds, les idees les il·lusions de tothom, resoldre problemes, recolzar iniciatives… la idea és treballar plegats per fer de la nostra escola una eina encara més dinàmica, que reflecteixi la nostra manera de ser i viure.
Tots els mares i pares dels nens que estudien a l’escola conformem l’A.M.P.A. Tots hi podem participar i aportar les nostres idees, les nostres opinions, les nostres queixes.
L’Associació de mares i pares d’alumnes de l’Escola Anna Ravell és membre de la Federació d’Escoles Cristianes de Barcelona i de la Confederació d’Escoles Cristianes de Catalunya.

 

On som?

Ens reunim generalment els primers dilluns de mes a les 20.30h, i la reunió és oberta a tothom que hi vulgui participar i col·laborar amb tot allò que organitzem a l’escola.
Tots els divendres de 17 a 18 h al despatx que l’AMPA té al costat de l’entrada per el carrer Blasco de Garay. Al costat del despatx teniu la bústia on podeu adreçar els vostres comentaris i propostes o podeu enviar-los a l’adreça de mail:

ampaannaravell@gmail.com

I també ens pots trobar al Facebook.

La vostra col·laboració és necessària i molt valuosa. Us convidem a venir. Ens cal sentir les vostres veus. La vostra opinió és molt important i les vostres idees serviran per fer de l’A.M.P.A. una eina útil per els nostres fills i per l’escola. Tots hi tenim molt a veure.

 

Ideari

Els fonaments i normes d’actuació d’aquesta Associació es basen en criteris cristians, d’acord amb el caràcter propi de l’Escola. Així doncs, el motor bàsic de l’associació està en marxa per el principi de la SOLIDARITAT.

Som Escola catalana i com a tal, volem ser un reflex fidel de la realitat política i cultural que ens envolta com a nació democràtica i sobirana.

 

Objectius

l nostre objectiu és el d’actuar en constant col·laboració i diàleg amb la direcció de l’Escola amb la finalitat de resoldre les incidències que es vagin produint sobre la formació i educació dels nostres alumnes. Aquest objectiu el portem a terme:

  • Donem suport, representació i mediació als pares, als tutors, als professors, als alumnes i els seus òrgans de govern en tot allò que fa referència a l’educació i la convivència en el Centre.
  • Promovem la participació dels pares i tutors dels alumnes en la gestió i en el Consell Escolar del Centre.
  • Recolzem les activitats de formació de pares, tant en aspectes culturals com de responsabilització en l’educació familiar.
  • Promovem i realitzem tota mena d’activitats culturals, físico-esportives i de lleure.
    (Extracte dels articles 2, 3 i 4 dels Estatuts de l’A.M.P.A.)

Podeu consultar les últimes notícies esportives a http://annaravell.blogspot.com