MUSICAL “AMB TU, MARCEL·LÍ”

CHA-Musical-12final

“Amb tu, Marcel·lí”, el musical. No t’ho pots perdre! – Dissabte 13 de gener, a Barcelona

Dos-cents anys d’història marista. Dos-cent anys que Marcel·lí Champagnat va començar a fer realitat el seu somni d’educar els infants i joves perquè fossin persones felices. Ara es presenta la vida de Champagnat en un musical: “Amb tu, Marcel·lí”.

Escrit pel G. Toni Torrelles i dirigit per Albert López Vivancos, més de 150 actors i actrius de les escoles maristes de Catalunya despertaran les emocions de petits i grans.

El proper 13 de gener es faran les dues úniques representacions d’aquest musical a l’escola Maristes la Immaculada (Barcelona), una a les 16.30h i l’altra a les 19.00h.

A la primera sessió està previst que hi assisteixin els membres dels moviments juvenils que ho desitgin i persones que vinguin de les obres socials i de les escoles Maristes RubíMaristes Igualada, Maristes Girona, Maristes Sant Pere Chanel i Maristes la Immaculada.

A la segona sessió està previst que hi assisteixin els espectadors que vinguin de les escoles Maristes Sants-Les CortsMaristes Champagnat, Maristes Valldemia, Maristes Anna Ravell i Maristes Montserrat.

Comparteix aquesta notícia