HOMENATGE A LES GERMANES FRANCISCANES

El dia 12 de desembre vam retre homenatge a les germanes franciscanes per la tasca educativa desenvolupada l’escola, al barri i a la ciutat durant 127 anys.

A l’acte hi van assistir representants de la institució marista, representants de les famílies i dels alumnes, professors, personal no docent de l’escola, companys i amics de la comunitat educativa.

Amb les diferents intervencions vam expressar el reconeixement al tarannà transmès al llarg del temps, al seu estil de fer i de ser. El reconeixement a l’ estil franciscà que ha desplegat senzillesa, joia, acollida i humilitat entre les persones.

Vam ressaltar també la iniciativa, la constància, la tenacitat de les comunitats i de les germanes titulars que s’han anat succeint i que  han fet avançar l’escola sense escatimar lluites i tampoc esforços personals i econòmics. Un llegat que ha bastit l’escola de sòlides arrels, l’ha fet capdavandera al sevei de la transformació social per continuar creixent a dia d’avui.

El nostre missatge d’agraïment a les germanes va destacar com a cloenda que les llavors de qualitat, equitat i respecte seguiran impulsant la nostra feina, ara des de la xarxa d’escoles maristes, fent-la cada dia més justa i compromesa amb l’entorn i amb totes les famílies, alumnes i treballadors.

Un recull d’imatges i actuacions musicals van acompanyar l’acte, del tot emotiu i acollidor.

IMG-20171212-WA0015 IMG-20171213-WA0004

IMG-20171213-WA0005

IMG-20171213-WA0009

IMG-20171213-WA0006

Comparteix aquesta notícia